🏠 Vierambachtsstraat 129A Rotterdam, Netherlands 3022AK

BEL DIRECT

+31 10 425 3074
}

Ma – Vr: 09:00 – 21:00      Za: 10:00 – 21:00            Zon: 11:00 – 20:00

iPhone reparatie Rotterdam

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

iPhone reparatie Rotterdam

Heb je het scherm van je iPhone gebroken? Geen nood, want voor een iPhone reparatie in Rotterdam kan je terecht bij Angade. Wij zijn de beste en de goedkoopste in het maken van je iPhone. Onze professionele monteurs herstellen graag je iPhone. Binnen een half uur is je iPhone gemaakt en kan je weer gebruik maken van je geliefde toestel. Je mobiel lijkt zelfs gloednieuw! Angade staat voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en verlengt graag het leven van je iPhone. Heb je accessoires zoals iPhone oordopjes of hoesjes nodig? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Snelle iPhone reparatie Rotterdam

In ongeveer twintig minuten hebben wij jouw iPhone of andere telefoon gerepareerd. Haastige spoed is zelden goed? Angade is de uitzondering op die regel. Onze monteurs zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring in het herstellen van smartphones, tablets en andere technologische gadgets. Daarom kun je bij Angade terecht voor zowel de snelste als de beste dienstverlening. Kwaliteit en snelheid gaan bij ons hand in hand. Zo is iedereen tevreden: Wij, omdat we de klant snel en goed helpen. Jij, omdat je niet lang hoeft te wachten om je toestel weer te gebruiken. Angade doet een iPhone reparatie in een mum van tijd.

iPhone reparatie RotterdamWaarmee kunnen we je helpen?

Bij Angade kunnen we heel wat herstellingen doen aan je iPhone en andere mobiele telefoons:
Reparatie van je beeldscherm.
Nieuwe achterkant voor je iPhone nodig? Geen probleem!
Andere reparatie nodig? Vraag het ons.
Ook kun je terecht voor al je iPhone accessoires:
(Glazen) screenprotectors
Originele Apple oordopjes
Hoesjes

Wat kost het?

Bij Angade streven we ernaar om de reparatie van je iPhone zo goedkoop mogelijk te doen. De prijs hangt echter af van het model. Niet elk model is hetzelfde; toestellen bestaan vaak uit verschillende onderdelen. De kostprijs is afhankelijk van diverse factoren. Maar bij Angade kan je er zeker van zijn dat je een eerlijke prijs krijgt. Wil je weten wat je iPhone reparatie in Rotterdam kost? Neem dan contact met ons op.

Onze iPhone reparatie Rotterdam is de moeite waard

Het niet laten repareren van je iPhone? Dat is eigenlijk geldverkwisting. De reparatie van je iPhone bij Angade is degelijk en goedkoop. Als je scherm kapot is of wanneer de achterkant van je mobiel zwaar beschadigd is, dan kun je altijd bij Angade terecht om je telefoon te laten herstellen. Wij zorgen dat je smartphone er weer als nieuw uitziet en jij hoeft geen nieuwe iPhone te kopen. Dat spaart je veel geld uit. Is je iPhone kapot? Kom dan vandaag nog langs voor een goedkope reparatie in Rotterdam.[/vc_column_text][vc_btn title=”Bekijk hier de prijzen” color=”black” size=”lg” link=”url:https%3A%2F%2Fangade.nl%2Fiphone-prijslijst%2F|title:Iphone%20Prijslijst||”][/vc_column][/vc_row]

Call Now Button