🏠 Vierambachtsstraat 129A Rotterdam, Netherlands 3022AK

BEL DIRECT

+31 10 425 3074
}

Ma – Vr: 09:00 – 21:00      Za: 10:00 – 21:00            Zon: 11:00 – 20:00

Telefoon reparatie Rotterdam

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Telefoon reparatie Rotterdam

Mankeert er iets aan je telefoon? Koop dan zeker niet onmiddellijk een nieuwe smartphone, maar spaar veel geld uit door te kiezen voor een telefoon reparatie Rotterdam. Bij Angade kun je terecht om je mobiel te laten herstellen. Zo verlengen we het leven van je toestel. Niemand zal zien dat je telefoon gerepareerd is, want je smartphone ziet er spiksplinternieuw uit na onze reparatie.

Wat kunnen we voor je doen?

Bij Angade kun je terecht voor bijna elke telefoon reparatie in Rotterdam. In ongeveer twintig minuten kun je jouw toestel weer gebruiken alsof het nieuw is. Dat is een supersnelle dienstverlening, maar we garanderen je dat we niet aan kwaliteit inboeten.

Waarom niet?

Onze experts hebben ervaring met bijna alle smartphonemerken. We hebben ook de beste vervangingsmaterialen in de winkel aanwezig, waardoor we onmiddellijk kunnen beginnen met de reparatie van je telefoon. De herstellingen duren niet lang, maar vragen wel de nodige kennis van de toestellen. Daarom is het belangrijk om bij ons binnen te springen en niet zelf je telefoon te herstellen. De kans is groot dat je de kosten voor de reparatie alleen maar hoger maakt, omdat je in je hersteldrang per ongeluk meer kapot hebt gemaakt.
Naast de reparatie van je smartphone kun je terecht voor al je toebehoren. Wij hebben accessoires voor de meeste toestellen van bijna alle merken. Zo vind je snel de coolste oordopjes en hoesjes. Ook bieden we extra (glazen) schermprotectors voor al je mobiele telefoons aan. Zo ben je zeker dat je niet snel opnieuw je telefoon moet repareren.

Telefoon reparatie Rotterdam is goedkoop

Bij Angade kun je terecht voor de goedkoopste reparatie van je smartphone of tablet. We helpen je graag verder met je telefoon. Werkt je apparaat niet goed, maar zie je ook niet direct wat het probleem is? Gooi je mobiel dan niet zomaar weg! Kom even bij ons langs. Als we weten wat het probleem is, kunnen we je bijna altijd helpen. Zo niet, dan zeggen we dat ook.

telefoon reparatie rotterdam

Ja, maar wat kost het?

Elke smartphone bestaat uit andere onderdelen. Daarom is het niet mogelijk om een vaste prijs per mobiel te geven. Vele factoren bepalen de prijs:
Hoe nieuw is je telefoon?
Zijn de onderdelen gemakkelijk te verkrijgen?
Hoe groot is je mobiel?
Wat moet er hersteld worden?
Als we de antwoorden op deze vragen weten, kunnen we je een eerlijke prijs aanbieden. Angade wil graag je toestel repareren zonder dat de herstelling bijna evenveel kost als een nieuwe smartphone. Heb je vragen? Kom dan gerust eens langs bij onze winkel. Een e-mail of Facebookbericht sturen kan ook.[/vc_column_text][vc_btn title=”Bekijk hier de prijzen” color=”black” size=”lg” link=”url:https%3A%2F%2Fangade.nl%2Fiphone-prijslijst%2F|title:Iphone%20Prijslijst||”][/vc_column][/vc_row]

Call Now Button