🏠 Vierambachtsstraat 129A Rotterdam, Netherlands 3022AK

BEL DIRECT

+31 10 425 3074
}

Ma – Vr: 09:00 – 21:00      Za: 10:00 – 21:00            Zon: 11:00 – 20:00

Telefoon repareren Rotterdam

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Telefoon repareren Rotterdam

Je bent even niet alert, je telefoon valt uit je handen, en valt met een smak op de grond. Er zijn dan twee scenario’s mogelijk:
Je kan een geluksvogel zijn: “Oef, mijn telefoon mankeert niets”.
Je kan een pechvogel zijn, want je smartphone is kapot.
Als je een pechvogel bent, dan ziet het er niet zo mooi uit. Maar niet getreurd, je hoeft je dure telefoon nog niet in de vuilnisbak te gooien! In de meeste gevallen kan je mobiel nog gerepareerd worden. Angade doet deze herstellingen met plezier en zorgt ervoor dat je telefoon er als nieuw uitziet.

telefoon repareren rotterdamHeb ik een nieuwe telefoon nodig?

Als je scherm kapot is, hoef je echt niet een nieuwe telefoon te kopen, want je kan heel gemakkelijk je smartphone laten repareren bij Angade. Wij bieden je de beste prijs-kwaliteitsverhouding en geven je ook een supersnelle dienstverlening aan. Onze experts werken snel, maar ze hebben dan ook bijzonder veel ervaring. Wij heten je dan ook van harte welkom voor al je telefoon reparaties in Rotterdam.

Je telefoon repareren in Rotterdam? Geen probleem!

Onze experts kennen bijna elke telefoon vanbinnen en vanbuiten. Ook wanneer je smartphone niet werkt, maar je ziet niet onmiddellijk wat het probleem is, kun je bij ons langskomen. Vaak kunnen we je op een goedkope manier helpen en daardoor je telefoon langer mee laten gaan. Maar het kan gebeuren dat we je mobiel niet kunnen herstellen. Dan zeggen we dat gewoon eerlijk. Bij ons koop je nooit een kat in een zak!
Angade kan je helpen met heel veel herstellingen:
Scherm kapot? Binnen de 20 minuten heb je een spiksplinternieuw scherm!
Achterkant vervangen? Dat doen we nog sneller dan het maken van je scherm.
Ander probleem? Kom even langs, we bekijken het en heel vaak kunnen we spotgoedkoop je telefoon repareren.

De beste kwaliteit aan de goedkoopste prijs

Wil je jouw telefoon repareren in Rotterdam? Angade is niet alleen de goedkoopste, maar ook de beste. Het is alleen niet makkelijk om op voorhand al te zeggen hoeveel het gaat kosten. Natuurlijk kun je wel even contact met ons opnemen. Als je ons zegt welk type mobiel je hebt en wat er hersteld moet worden, kunnen we heel exact zeggen wat het kost. We zullen je verrassen, want je hoeft niet veel geld te spenderen voor onze herstellingen.

Extra bescherming nodig?

Je kunt ook bij ons langskomen om je telefoon extra te beschermen. Zo kunnen wij makkelijk een (glazen) screenprotector op je telefoon aanbrengen. Ook kun je bij ons terecht voor de allerbeste beschermhoesjes. Als je telefoon valt, garanderen we je dat de telefoon niet gerepareerd moet worden. De bescherming vangt alle klappen op en je dure smartphone mankeert niets.

Is je telefoon kapot? Kom vandaag nog langs!

We kunnen snel een telefoon repareren in Rotterdam? Kom vandaag nog naar onze winkel met je smartphone. Binnen de twintig minuten is hij weer als nieuw.[/vc_column_text][vc_btn title=”Bekijk hier de prijzen” color=”black” size=”lg” link=”url:https%3A%2F%2Fangade.nl%2Fiphone-prijslijst%2F|title:Iphone%20Prijslijst||”][/vc_column][/vc_row]

Call Now Button